DEPO: 2045 Törökbálint, DEPO Hrsz. 062/108., Tel.: +36 23/430-561

Elköltöztünk!   Óbuda: 1037 Budapest, Csillaghegyi út 19-21., Tel.: +36 1/436-9097

Debrecen: 4030 Debrecen, Rigó utca 4/B., Tel.: +36 52 615-695

2023. 07. 06.

Májusban több ISO minősítést is szereztünk

Májusban több ISO minősítést is szereztünk

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy cégünk 2023. májusában megszerezett több ISO minősítést, melyek garantálják, hogy Önnek mindig minőségi termékeket és szolgáltatásokat nyújtsunk, úgy, hogy közben kiemelt figyelmet fordítunk a környezetvédelemre, a munkavállalóink egészségére és biztonságára.

Megszerzett ISO Minősítések:

ISO 9001 – Minőségirányítási rendszer

Az ISO 9001-es szabvány egy olyan irányítási rendszer követelményeit határozza meg, amely egy szervezet, vállalat minőségalapú érték-előállítási folyamatait helyezi középpontba.

A minőségirányítási Rendszer a vevő (megrendelő, megbízó) által kapott termék és/vagy szolgáltatás állandó minőségét a működési folyamatok meghatározásával, előírásával és ellenőrzésével garantálja. A jelenleg érvényben levő minőségirányítási szabvány az MSZ EN ISO 9001:2015.

Az ISO 9001-es minőségirányítási rendszer a gazdasági szféra minden területén a legszélesebb körben elterjedtebb szabvány. A piaci kereslet és kínálat állandó változása, bővülése következtében nagyon fontos egy bizonyos minőségi szinten tartani a termelési folyamatokat, és azokat folyamatosan felügyelni, hogy a piaci versenyben mindig az elvárt szinten legyen az adott vállalat. Ebben nyújt támogatást és segítséget az ISO Minőségirányítási Rendszer, mely a legfontosabb gyártási, előállítási, vásárlókkal kapcsolatos folyamatokat szabályozza.

ISO 14001 – Környezetközpontú irányítási rendszer

Az ISO 14001 Környezetközpontú Irányítási Rendszer a környezetvédelem iránti elkötelezettséget és a jogszabályi megfelelőséget tükrözi azon vállalatoknál, melyek rendelkeznek ezzel a tanúsítással. Sőt, ez biztosítja azt is, hogy a munkatársak, a dolgozók környezettudatosabbá válnak, így nem csupán a szervezet filozófiája, de munkavégzése is nagyobb fokú bizalmat kelt a közvélemény irányába.

A környezettudatos gondolkodásnak és így a Környezetközpontú Irányítási Rendszer megfelelő és ha¬tékony működtetésének eredményeképpen a szervezet, vállalat arra törekszik, hogy a természeti erőforrások felhasználását csökkentse, a környezetszennyezést megelőzze, és a környezet terhelését minimalizálja.

ISO 45001 – Munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági irányítási rendszer

Az ISO 45001 egy új, nemzetközileg elismert munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági irányítási rendszer, amelyet alkalmazva a szervezet csökkenteni tudja a munkatársakat és más érdekelt feleket érő kockázatokat.

Csökkenthetők a munkabalesetek, egészségkárosodások.

A szabvány a jogi megfelelést is segíti.

A megszerzett minősítések igazolják, hogy cégünk működésének, belső folyamatainak és azok visszacsatolásainak irányítása az ISO szabványokban lefektetett követelmények és elvárások szerint történnek.

Az ISO minősített rendszereink bevezetésével cégünk még erősebben elkötelezetté vált, hogy szabályozott működésével a partnereinknek, a társadalomnak és a környezetnek egyaránt hasznot hajtson. Hatékonyságunkat és versenyképességünket is növeltük ezáltal. Területünkön az ilyen irányú elkötelezettségünkkel is úttörőnek számítunk!