DEPO: 2045 Törökbálint, DEPO Hrsz. 062/108., Tel.: +36 23/430-561

Elköltöztünk!   Óbuda: 1037 Budapest, Csillaghegyi út 19-21., Tel.: +36 1/436-9097

Debrecen: 4030 Debrecen, Rigó utca 4/B., Tel.: +36 52 615-695

2022. 12. 21.

Csatlakozunk az IPCOM N.V. csoporthoz

Csatlakozunk az IPCOM N.V. csoporthoz

Tisztelt Partnerünk!

Örömmel értesítjük kedves Partnereinket, hogy az AZ FLEX Kft. és az ADHESIVE Kft. csatlakozott az IPCOM N.V. csoporthoz, Európa vezető, műszaki szigetelésekre szakosodott forgalmazójához, melynek már tagja az ISOPARTNER Kft. is. A felvásárlási folyamat során az AZ FLEX Kft. és az ADHESIVE Kft. 100% tulajdonrésze az IPCOM N.V. csoporthoz került.

Az ADHESIVE – AZ FLEX – ISOPARTNER cégek együttesen még magasabb szintű, professzionális szolgáltatást tudnak nyújtani vevőiknek és jelentős, szakmai és piacvezető szerepet tudnak betölteni a magyar műszaki szigetelések piacán.

További információért olvassa el a mellékelt hírlevelet.

Üdvözlettel:

FÉLEGYHÁZI GÁBOR
ügyvezető igazgató/general manager
AZ FLEX Kft. / ADHESIVE Kft.
1037 Budapest, Csillaghegyi út 19-21.
1097 Budapest, Soroksári út 110.
+36 1 436 9097
www.azflex.hu
www.adhesive.hu

AZ IPCOM MEGVÁSÁROLJA AZ AZ FLEX KFT-T, és az ADHESIVE HUNGARY KFT-T

Az IPCOM 100%-os részesedést szerzett az AZ FLEX csoporthoz tartozó AZ FLEX Kft-ben és leányvállalatában, az Adhesive Hungary Kft-ben.

* Tovább erősítjük pozíciónkat a magyar piacon
* Műszaki szigetelés és gyártás területén végzett tevékenységeink bővítése
* Termékportfólió bővítése

Az IPCOM NV, a műszaki szigetelések, magas hőmérsékletű megoldások, passzív tűzvédelmi rendszerek és akusztikai szigetelések forgalmazására és átalakítására szakosodott páneurópai piacvezető vállalat ma bejelenti, hogy megvásárolta az AZ FLEX Kft. és leányvállalata, az Adhesive Hungary Kft. összes részvényét.

A budapesti székhelyű AZ FLEX Kft. 2006-ban alakult, műszaki szigetelések, burkolat rendszerek, tűzvédelmi termékek és rögzítéstechnikai anyagok nagykereskedelmével foglalkozik. A cég 2020-tól légcsatorna rendszerek gyártója lett, debreceni gyártóegységgel. Ebben a szegmensben egyedi megrendelésre is készítenek termékeket a megrendelők igényei szerint. A leányvállalat, az Adhesive Hungary kifejezetten különböző műszaki szigetelőanyagok kereskedelmével foglalkozik. Vevőiket 3 raktárból és egy központi irodából álló országos hálózaton keresztül szolgálják ki.

Az AZ FLEX Hungary Kft. 30 alkalmazottal mintegy 6,2 millió euró forgalmat bonyolít. Az akvizíció teljes mértékben illeszkedik az ISOPARTNER üzletágunkhoz, amely Európában vezető szerepet tölt be szolgáltatásaival a műszaki szigetelés, átalakítás és forgalmazás területén.

"Izgatottan várjuk az IPCOM Csoport csapataival való együttműködést, miközben a folyamatos növekedésért dolgozunk. Az IPCOM rendelkezik azokkal az erőforrásokkal és partnerségi tapasztalatokkal, amelyekre szükségünk van ahhoz, hogy vállalatunkat a következő szintre emeljük" – mondta Félegyházi Gábor, az AZ FLEX Kft., és az ADHESIVE HUNGARY Kft. ügyvezető igazgatója.

"Örülünk, hogy megvásároltuk az AZ FLEX Kft-t, és várakozással tekintünk a tapasztalt csapatukkal való együttműködés elé, hogy kihasználhassuk a jelentős magyarországi piaci lehetőségeket. Ezzel a felvásárlással felgyorsítjuk növekedési terveinket a műszaki szigetelések és a testre szabott termékek piacán. Meggyőződésünk, hogy együtt tovább építhetjük a Csoport hírnevét, mint a műszaki szigetelési megoldások vezető nemzetközi partnere ügyfeleink és beszállítóink számára" – mondta Remco Boerefijn, az IPCOM NV vezérigazgatója.

Az IPCOM-ról: A belgiumi székhelyű IPCOM egy ambiciózus és gyorsan növekvő páneurópai vállalatcsoport, amely a hőszigetelés, a magas hőmérsékletű szigetelés, a passzív tűzvédelem és az akusztikai szigetelés innovatív megoldásainak forgalmazására és átalakítására szakosodott. Az IPCOM ügyfelei az iparágak és piacok széles skáláján tevékenykedő telepítők, nemzetközi kivitelezők, nagykereskedők és OEM-ek. Az IPCOM több mint 1100 embert foglalkoztat, és megoldásait több mint 65 értékesítési pontból álló hálózaton keresztül szállítja 15 európai országban.

Ha többet szeretne megtudni, látogasson el a www.ipcom.be, az azflex.hu, és a www.adhesive.hu weboldalra.