DEPO: 2045 Törökbálint, DEPO Hrsz. 062/108., Tel.: +36 23/430-561

Óbuda: 1037 Budapest, Csillaghegyi út 19-21., Tel.: +36 1/436-9097

Debrecen: 4030 Debrecen, Rigó utca 4/B., Tel.: +36 52 615-695

AZ FLEX Kft. gépészeti rendszerek nagykereskedelme

Cégünk fő profilja a gépészeti szigetelőanyagok, légtechnikai elemek, rögzítéstechnika nagykereskedelme. Termékpalettánk igen széleskörű, a kapható termékek legnagyobb része raktárunkban megtalálható, akár azonnal szállítható.

Felmerülő kérdés, ajánlatkérés és megrendelés esetén keresse bizalommal kollégáinkat!

Segítőkész munkatársaink már 3 telephelyen állnak rendelkezésére, ahol szakértelmükkel és tapasztalatukkal segítik Önt beszerzési és kivitelezési döntéseiben.

AZ FLEX Kft. – Gépészeti szigetelőanyagok, légtechnikai elemek, rögzítéstechnika nagykereskedelme

Rólunk

Szigetelőanyag nagykereskedelem

Az ország egyik legnagyobb gépészeti és technológiai szigetelőanyag raktárkészletével rendelkezünk. Azonnali kiszolgálással tudjuk szállítani a kivitelezéshez szükséges ásványgyapot, elasztomer, polietilén és más alapanyagú műszaki szigeteléseket. A hő- és páralecsapódás elleni szigetelések mellett a hang-, vibráció-, és tűzvédelmi szigeteléseket is megtalálja nálunk. Kiemelt beszállító partnereink nagy nemzetközi gyártók, mint amilyen a K-Flex, Armacell, Paroc, és Rockwool stb.

Rögzítéstechnika

A gépészeti kivitelezésekhez, és a csövek, légcsatornák függesztéséhez is megtalálja a szükséges termékeket. Kiemelt partnerünk a holland Walraven, melynek termékeiből jelentős raktárkészlettel állunk ren¬delkezésükre.

Légtechnikai elemek forgalmazása

A légtechnikai kivitelezésekhez szükséges termékeket is forgalmazzuk. Jelentős készlettel rendelkezünk gumis légtechnikai idomokból, csövekből, anemosztátokból és flexibilis csövekből. További rendszerelemeket is megrendelhet nálunk rövid határidővel. Légtechnikai rendszerek terén elsődlegesen a nagy múltú ALNOR gyárra támaszkodunk.

Légtechnikai gyártás – Debrecen

Cégünk fejlesztése kapcsán új tevékenységünk a légcsatorna rendszerek, légtechnikai berendezések és idomok gyártása. Termékeink között, a kör- és négyszög keresztmetszetű légcsatorna elemek (spiko-csövek) mellett légtechnikai hangcsillapítók, szűrők, valamint fix esővédő és szabályozó zsaluk is megtalálhatók. Száznál is több standard légtechnikai termék szerepel a kínálatunkban, de emellett az egyedi légtechnikai igények kiszolgálására, speciális berendezések gyártására is felkészültünk.

Termékeink

Légtechnika

  • gumis légtechnikai idomok széles választéka, légtechnikai gumis bilincsek – anemosztátok, flexibilis csövek, hangcsillapítók, ventilátorok, aluszalagok
  • légtechnikai kiegészítők, alumínium, rozsdamentes csövek és idomok
  • minősített hő- és füstelvezetésre alkalmas kör légcsatornák

Rögzítéstechnika

  • szerelősínek és rendszerelemeik, csőbilincs betétek bilinccsel szerelve
  • menetes szárak

Szigeteléstechnika

  • szintetikus kaucsuk csőhéjak, lapok, alus öntapadós lapok
  • kőzetgyapot csőhéjak, bevonatos csőhéjak és lapok, öntapadós tüskék
  • Solar csőhéjak, lapok, PE védőcsőhéjak, PE csőhéjak
  • higítók, ragasztók, javítószalagok

Teljes termékstruktúránkról részletesen weboldalunkon tájékozódhat.