DEPO: 2045 Törökbálint, DEPO Hrsz. 062/108., Tel.: +36 23/430-561

Elköltöztünk!   Óbuda: 1037 Budapest, Csillaghegyi út 19-21., Tel.: +36 1/436-9097

Debrecen: 4030 Debrecen, Rigó utca 4/B., Tel.: +36 52 615-695

AZ FLEX Kft. gépészeti rendszerek nagykereskedelme

Cégünk több ISO minősítéssel rendelkezik, melyek garantálják, hogy Önnek mindig minőségi termékeket és szolgáltatásokat nyújtsunk, úgy, hogy közben kiemelt figyelmet fordítunk a környezetvédelemre, a munkavállalóink egészségére és biztonságára.

Megszerzett ISO Minősítések:

 • ISO 9001 – Minőségirányítási rendszer
 • ISO 14001 – Környezetközpontú irányítási rendszer
 • ISO 45001 – Munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági irányítási rendszer

A fenti minősítések igazolják, hogy cégünk működésének, belső folyamatainak és azok visszacsatolásainak irányítása az ISO szabványokban lefektetett követelmények és elvárások szerint történnek.

Az ISO minősített rendszereink bevezetésével cégünk még erősebben elkötelezetté vált, hogy szabályozott működésével a partnereinknek, a társadalomnak és a környezetnek egyaránt hasznot hajtson. Hatékonyságunkat és versenyképességünket is növeltük ezáltal. Területünkön az ilyen irányú elkötelezettségünkkel is úttörőnek számítunk!

AZ FLEX Kft. megszerzett ISO minősítései
AZ FLEX Kft. megszerzett ISO minősítései

Cégünk fő profilja a gépészeti szigetelőanyagok, légtechnikai elemek, rögzítéstechnika nagykereskedelme. Termékpalettánk igen széleskörű, a kapható termékek legnagyobb része raktárunkban megtalálható, akár azonnal szállítható.

Felmerülő kérdés, ajánlatkérés és megrendelés esetén keresse bizalommal kollégáinkat!

Segítőkész munkatársaink már 3 telephelyen állnak rendelkezésére, ahol szakértelmükkel és tapasztalatukkal segítik Önt beszerzési és kivitelezési döntéseiben.

AZ FLEX Kft. – Gépészeti szigetelőanyagok, légtechnikai elemek, rögzítéstechnika nagykereskedelme

Légtechnikai gyártás – AZ Flex Debrecen

A mellékelt videóban debreceni gyártó üzemünk látható. Ebben az évben gyártási kapacitásunkat és a törökbálinti és debreceni gépparkot is fejlesztettük. A beruházás során új gépekkel bővítettük a gyártósorokat, többek között automata légcsatorna gyártó, plazmavágó, idomgyártó és falcoló gépekkel. A gyártásunk ISO minősítéssel is rendelkezik, melynek megszerzését az új gépek jelentősen segítették.

Rólunk

Szigetelőanyag nagykereskedelem

Az ország egyik legnagyobb gépészeti és technológiai szigetelőanyag raktárkészletével rendelkezünk. Azonnali kiszolgálással tudjuk szállítani a kivitelezéshez szükséges ásványgyapot, elasztomer, polietilén és más alapanyagú műszaki szigeteléseket. A hő- és páralecsapódás elleni szigetelések mellett a hang-, vibráció-, és tűzvédelmi szigeteléseket is megtalálja nálunk. Kiemelt beszállító partnereink nagy nemzetközi gyártók, mint amilyen a K-Flex, Armacell, Paroc, és Rockwool stb.

Rögzítéstechnika

A gépészeti kivitelezésekhez, és a csövek, légcsatornák függesztéséhez is megtalálja a szükséges termékeket. Kiemelt partnerünk a holland Walraven, melynek termékeiből jelentős raktárkészlettel állunk ren¬delkezésükre.

Légtechnikai elemek forgalmazása

A légtechnikai kivitelezésekhez szükséges termékeket is forgalmazzuk. Jelentős készlettel rendelkezünk gumis légtechnikai idomokból, csövekből, anemosztátokból és flexibilis csövekből. További rendszerelemeket is megrendelhet nálunk rövid határidővel. Légtechnikai rendszerek terén elsődlegesen a nagy múltú ALNOR gyárra támaszkodunk.

Légtechnikai gyártás – Debrecen

Cégünk fejlesztése kapcsán új tevékenységünk a légcsatorna rendszerek, légtechnikai berendezések és idomok gyártása. Termékeink között, a kör- és négyszög keresztmetszetű légcsatorna elemek (spiko-csövek) mellett légtechnikai hangcsillapítók, szűrők, valamint fix esővédő és szabályozó zsaluk is megtalálhatók. Száznál is több standard légtechnikai termék szerepel a kínálatunkban, de emellett az egyedi légtechnikai igények kiszolgálására, speciális berendezések gyártására is felkészültünk.

Termékeink

Légtechnika

 • gumis légtechnikai idomok széles választéka, légtechnikai gumis bilincsek – anemosztátok, flexibilis csövek, hangcsillapítók, ventilátorok, aluszalagok
 • légtechnikai kiegészítők, alumínium, rozsdamentes csövek és idomok
 • minősített hő- és füstelvezetésre alkalmas kör légcsatornák

Rögzítéstechnika

 • szerelősínek és rendszerelemeik, csőbilincs betétek bilinccsel szerelve
 • menetes szárak

Szigeteléstechnika

 • szintetikus kaucsuk csőhéjak, lapok, alus öntapadós lapok
 • kőzetgyapot csőhéjak, bevonatos csőhéjak és lapok, öntapadós tüskék
 • Solar csőhéjak, lapok, PE védőcsőhéjak, PE csőhéjak
 • higítók, ragasztók, javítószalagok

Teljes termékstruktúránkról részletesen weboldalunkon tájékozódhat.