DEPO: 2045 Törökbálint, DEPO Hrsz. 062/108., Tel.: +36 23/430-561

Elköltöztünk!   Óbuda: 1037 Budapest, Csillaghegyi út 19-21., Tel.: +36 1/436-9097

Debrecen: 4030 Debrecen, Rigó utca 4/B., Tel.: +36 52 615-695

AF/ARMAFLEX elasztomer párazáró zártcellás antibakteriális flexibilis szigetelő csőhéjak és lapok

AF/ARMAFLEX elasztomer párazáró flexibilis szigetelőanyag antibakteriális védelemmel

Nagy teljesítményű, hatékony energiamegtakarító elasztomer szigetelő csőhéj és lap légkondicionáló, hűtő- és fűtő rendszerek esetén.

A nagyon rugalmas, műkaucsuk alapú szigetelőanyagok a páralecsapódást megakadályozzák. A zártcellás szigetelőanyagok alkalmazási területe elsősorban klíma- és hűtéstechnika, de megfelelő megoldást nyújt a fűtéstechnikai berendezésekre, rendszerekre is. A lapanyagok sík felületekre, tartályokra, szellőzéstechnikára kiválóan alkalmas, illetve nagy átmérőjű csövek szigetelése is tökéletesen megoldható velük.

Az AF/ARMAFLEX az első rugalmas szigetelőanyag, mely Microban® technológiával rendelkezik. Amikor a baktériumok kapcsolatba kerülnek a szigetelőanyag felületével a Microban védelem behatol a mikroorganizmusok szerkezetébe és lehetetlenné teszi azok növekedését és szaporodását. Mivel ez a gyártás során beépített védelem, tehát nem felületi bevonatból keletkező védelem, ezért nem lehet lemosni, nem használódik és kopik el. Ez adja az AF/ARMAFLEX termék védelmét penész ellen. A szigetelés alkalmazása leginkább középületek például iskolák, irodák, repülőterek, idősotthonok, gyógyszeripari területek, „tisztaterek” esetén javasolt.

Jellemzője, hogy az átmérő függvényében változik a szigetelőanyag vastagsága.

A(z) "AF/ARMAFLEX elasztomer párazáró zártcellás antibakteriális flexibilis szigetelő csőhéjak és lapok" méretekről, az aktuális árakról és a részletes műszaki paraméterekről érdeklődjön kollégáinknál az elérhetőségeinken, vagy nyissa meg az alul található "Termékleírás" dokumentumot.

A(z) AF/ARMAFLEX elasztomer párazáró zártcellás antibakteriális flexibilis szigetelő csőhéjak és lapok vágásáról, szereléséről, alkalmazásáról készült hasznos gyártói videót alább tekintheti meg:

Dokumentumok

Termékleírás

Letöltés