DEPO: 2045 Törökbálint, DEPO Hrsz. 062/108., Tel.: +36 23/430-561

Óbuda: 1037 Budapest, Csillaghegyi út 19-21., Tel.: +36 1/436-9097

Debrecen: 4030 Debrecen, Rigó utca 4/B., Tel.: +36 52 615-695

ALUMÍNIUM TÁBLÁK ÉS TEKERCSEK szigetelésvédő burkolat

Alumínium táblák és tekercsek, horganyzott lemez, rozsdamentes és saválló lemez, stukkó lemez.

AL 99,5% tisztaságú alumínium fémlemezek szigetelésvédő lemezburkolatok gyártásához. A fémlemez burkolás tartós mechanikai és időjárás elleni védelmet biztosít minden szigetelésnek. Az alumínium burkolat ötvözete lehetővé teszi a könnyű megmunkálást. A termék tábla és tekercs formában is elérhető. A tekercsek kiszerelése kb. 100 kg, így lehetővé teszi az emelőgép nélküli mozgatást. A táblák standard mérete 1 méter x 2 méter. A tekercsek szélessége 1 méter.

Kínálatunkban megtalálható a horganyzott lemez, rozsdamentes és saválló lemez is, amelyek kiválóan alkalmasak a szigetelések burkolására, védelmére.

Alumínium táblák és tekercsek

STUKKÓ lemez

A STUKKÓ lemez egy dombornyomott alumínium lemez, más néven dombornyomott alumínium vagy csúszásmentes alumínium. Széles körben használják az építőiparban, a járművekben, a hajókban és más csúszásmentes padlón, dekorációs területeken, mint például a díszítés.

A stukkó dombornyomásos alumínium lemez csökkenti a fém fényvisszaverő képességét is. A STUKKÓ lemez is alkalmas a különböző szigetelések külső burkolására.

Jellemzők:

  • Nagyobb merevség és tartósság
  • Esztétika
  • Minimalizálja a felületi súrlódást
  • Elrejti a kárt

STUKKÓ lemez

A(z) "ALUMÍNIUM TÁBLÁK ÉS TEKERCSEK szigetelésvédő burkolat" méretek, a részletes műszaki paraméterek, és az aktuális árak felől érdeklődjön kollégáinknál az elérhetőségeinken.