DEPO: 2045 Törökbálint, DEPO Hrsz. 062/108., Tel.: +36 23/430-561

Óbuda: 1037 Budapest, Csillaghegyi út 19-21., Tel.: +36 1/436-9097

Debrecen: 4030 Debrecen, Rigó utca 4/B., Tel.: +36 52 615-695

ANTIVIBRÁCIÓS LAPOK: Isolex rezgéscsillapító fólia, K-Fonik elasztomer rezgéscsillapító szigetelés

Izolex Anti-Vibration fólia

Felhasználás:

Autók, autóbuszok, vonatok, traktorok, egyéb mechanizmusok, kipufogócsövek hő- és hangszigetelése, kandallók és kémények szigetelése, energetikában (hővezetékek szigetelése). Hangszigetelő anyag, amely meggátolja a rezgéseket és a rázkódásokat is.

Jellemzők és tulajdonságok:

A nehéz szigetelő fólia egy aszfaltmentes, higiéniailag biztonságos anyag, klórozott polietilén alapon, ásványi töltőanyaggal, aromás olajjal és további adalékanyagokkal legyártva. Öntapadóval beszállítva.

Felhasználás:

Rezgéseket, rázkódásokat vagy egyéb mechanikai hatásokat korlátozó termékként használva.

Antivibrációs lapok

K-Fonik GK

Nagy sűrűségű elasztomer akusztikus szigetelő panel építéséhez, OEM és ipari alkalmazásokhoz. A termék ólommentes, ezért nem jelent egészségügyi kockázatot. A K-FONIK GK nagy sűrűségű elasztomer anyag, részben viszkózus, viszkoelasztikus tulajdonságú polimereken.

Ajánlott: akusztikus szigeteléshez. Különleges hangszigetelési jellemzőkkel bír. Kiválóan alkalmas falak és mennyezetek szigetelésére a lakossági és ipari alkalmazásokban.

A K-FONIK GV nagy sűrűségű elasztomer anyag, amelynek alapja: részben hálós polimerek és tűzálló ásványi töltőanyagok. Viszkoelasztikus tulajdonságai ideálisak rezgéscsillapításhoz, akusztikai szigeteléshez, többek között a hajóépítés és a vasúti alkalmazások terén.

Antivibrációs lapok

K-Fonik GV

A K-Fonik GV kiváló akusztikai teljesítményt nyújt azáltal, hogy csökkenti a testhangokat, melyeket a vibráló felületek okoznak. A vibráló fémlemezek és panelek gyakran okoznak nagy intenzitású zajokat. A K-Fonik GV-vel nagymértékben és gazdaságosan lehet csökkenteni a rezgésenergiákat és a rezgés által keltett zajokat.

A(z) "ANTIVIBRÁCIÓS LAPOK: Isolex rezgéscsillapító fólia, K-Fonik elasztomer rezgéscsillapító szigetelés" méretekről, az aktuális árakról és a részletes műszaki paraméterekről érdeklődjön kollégáinknál az elérhetőségeinken, vagy nyissa meg az alul található "Termékleírás" dokumentumot.

Dokumentumok

Termékleírás

Letöltés