DEPO: 2045 Törökbálint, DEPO Hrsz. 062/108., Tel.: +36 23/430-561

Elköltöztünk!   Óbuda: 1037 Budapest, Csillaghegyi út 19-21., Tel.: +36 1/436-9097

Debrecen: 4030 Debrecen, Rigó utca 4/B., Tel.: +36 52 615-695

ELŐRE GYÁRTOTT PVC alapú BURKOLATOK a szigetelés védelmére: EKATEC ívek, EKATEC fólia, EKATEC könyökidom, elágazások

A gépészeti rendszerek gyakran ki vannak téve az időjárás viszontagságainak és egyéb mechanikai hatásoknak, szükséges ezek ellen védekezni. Megfelelő védelem nélkül a szigetelések könnyen károsodnak, elvesztik szigetelő képességüket. A szigetelések mechanikai és vegyi hatások elleni védelmére kiválóan alkalmas az alumínium vagy horganyzott lemez. Ilyen alapanyagokból készült előre formázott burkolatok találhatóak kínálatunkban, mint például csövek, szelepek, idomok és dobozok.

Előre gyártott burkolatok

EKATEC fólia:

Az EKATEC műanyag burkolatfólia optikailag megegyezik az alumínium burkolatokkal. A pöndörfólia változat egyenletes pöndörödést ad. A fólia kültéren is alkalmazható, időjárásálló. Gazdaságos alternatíva bádogozás vagy alu-lemez burkolással szemben. Rugalmas burkolatot ad, ezért nem horpad, mint a fémburkolatok. EKATEC idomokkal a szerelés gyors, egyszerű és esztétikus.

Többrétegű alumínium optikájú időjárásálló burkolat.

Fólia vastagság: 0,35 mm.

Fólia szélesség: 1200 mm.

Tűzállósági osztály: nehezen éghető B1 (DIN4102).

EKATEC 45°-OS ÍVEK:

Sebald EKATEC kültéri alumínium utánzatú PVC burkolat. EKATEC alumínium utánzatú burkolatfólia. Kültéren is alkalmazható, kiváló UV és időjárásállóság jellemzi. Gazdaságos alternatíva bádogozás vagy alu-lemez burkolással szemben.

EKATEC alumínium utánzatú fólia Isogenotec® műanyag burkolatfóliából. A pöndörfólia változat megkönnyíti a görbült felületek burkolását. Kültéren is alkalmazható, kiváló UV és időjárásállóság jellemzi. Gazdaságos alternatíva bádogozás vagy alu-lemez burkolással szemben. EKATEC idomokkal gyors, egyszerű és esztétikus szerelés. Szerelése történhet műanyag szegeccsel, kétoldali ragasztószalaggal vagy vízzáró butilszalaggal.

Tűzállósági osztály: nehezen éghető: B1 (DIN4102).

Többrétegű, PVC alapú laminált fóliából sajtolva, ezüst színben.

EKATEC Könyökidomok:

Egyrészes könyökidomok (szabvány 3/1,5 d) 90°-os és 45°-os alumínium utánzatú ISOGENOTEC® burkolófóliából sajtolva. Alkalmazás: szigeteléssel ellátott hegesztett ívekre, réz-és más roppantó és csavaros fittingekhez. Tűzállósági osztály B1 – nehezen éghető (DIN 4102).

EKATEC elágazások (T-idomok):

EKATEC/EKAPLAST egy részből álló, valamint kombinációs elágazás burkolatok minden járatos 90°-csőelágazáshoz. Alumínium utánzatú Isogenotec® műanyag fóliából sajtolva. Tűzállósági osztály B1 – nehezen éghető (DIN 4102).

A(z) "ELŐRE GYÁRTOTT PVC alapú BURKOLATOK a szigetelés védelmére: EKATEC ívek, EKATEC fólia, EKATEC könyökidom, elágazások" méretekről, az aktuális árakról és a részletes műszaki paraméterekről érdeklődjön kollégáinknál az elérhetőségeinken, vagy nyissa meg az alul található "Termékleírás" dokumentumot.

Dokumentumok

Termékleírás

Letöltés