DEPO: 2045 Törökbálint, DEPO Hrsz. 062/108., Tel.: +36 23/430-561

Elköltöztünk!   Óbuda: 1037 Budapest, Csillaghegyi út 19-21., Tel.: +36 1/436-9097

Debrecen: 4030 Debrecen, Rigó utca 4/B., Tel.: +36 52 615-695

HT/ARMAFLEX hő- és UV álló elasztomer zártcellás flexibilis szigetelő csőhéjak és lapok

HT/ARMAFLEX hő- és UV álló elasztomer zártcellás flexibilis szigetelő csőhéjak és lapok

HT/ARMAFLEX szigetelő csőhéj – Amikor a hőség és a napsütés nem árthat!

HT/ARMAFLEX – magas hőmérséklettel és UV-sugarakkal szemben ellenálló szigetelés, mely +150°C-ig alkalmazható. Rugalmas / flexibilis szigetelés magas hőmérsékletre és kültérre.

A HT/ARMAFLEX flexibilis csőhéjak és lapok előnyei:
A HT/ARMAFLEX egy rugalmas elasztomer alapú, magas hőmérséklettel és UV-sugarakkal szemben ellenálló szigetelés. Zártcellás szerkezete és alacsony hővezetési képessége miatt jó páradiffúzió ellenállást biztosít, csökkenti az energiaveszteséget, védi és optimalizálja a szigetelés élettartamát. 150°C közeghőmérsékletig rugalmas marad. A termék nem igényel párazáró borítást, UV-álló, és rendkívül jó ellenállással rendelkezik olajokkal szemben.

A(z) "HT/ARMAFLEX hő- és UV álló elasztomer zártcellás flexibilis szigetelő csőhéjak és lapok" méretekről, az aktuális árakról és a részletes műszaki paraméterekről érdeklődjön kollégáinknál az elérhetőségeinken, vagy nyissa meg az alul található "Termékleírás" dokumentumot.

A(z) HT/ARMAFLEX hő- és UV álló elasztomer zártcellás flexibilis szigetelő csőhéjak és lapok vágásáról, szereléséről, alkalmazásáról készült hasznos gyártói videót alább tekintheti meg:

Dokumentumok

Termékleírás

Letöltés