DEPO: 2045 Törökbálint, DEPO Hrsz. 062/108., Tel.: +36 23/430-561

Óbuda: 1037 Budapest, Csillaghegyi út 19-21., Tel.: +36 1/436-9097

Debrecen: 4030 Debrecen, Rigó utca 4/B., Tel.: +36 52 615-695

ISOLPAK CLAD öntapadós fólia, speciális ragasztó réteggel, a szigetelések burkolására és védelmére

Öntapadó védőfólia kültéri alkalmazáshoz. Speciális ragasztó réteggel rendelkezik, mely a kivitelezés helyszínén hideg időben is jól tapad. Szerkezete: poliészterből és alumíniumból készült 7 rétegű speciális fólia, felső rétege átlátszó UV-álló film.

Az ISOLPAK CLAD egyedülálló ragasztó rétege kiválóan ellenáll a nedvességnek, párának, ultraibolya sugárzásnak, és lehetővé teszi, hogy szélsőséges időjárási körülmények között is alkalmazható legyen a fólia.

A következő színekben elérhető: fehér, ezüst, fekete, szürke, golyónyomott alumínium utánzat.

Az ISOLPAK CLAD öntapadós fólia alkalmas az alumínium kasírozású szigetelések burkolására csőrendszereknél és légcsatornáknál. Használható ásványgyapot, üveggyapot és ipari habok nagy felületű laminálására is. Szerelése gyors és egyszerű, nincs szükség semmilyen drága, speciális szerszámra. A tekercsek szélessége maximum 1000 mm. A terméknek rendkívül tartós, kiváló vegyi ellenállással rendelkezik, és oldószermentes.

A(z) "ISOLPAK CLAD öntapadós fólia, speciális ragasztó réteggel, a szigetelések burkolására és védelmére" méretekről, az aktuális árakról és a részletes műszaki paraméterekről érdeklődjön kollégáinknál az elérhetőségeinken, vagy nyissa meg az alul található "Termékleírás" dokumentumot.

Dokumentumok

Termékleírás

Letöltés