DEPO: 2045 Törökbálint, DEPO Hrsz. 062/108., Tel.: +36 23/430-561

Óbuda: 1037 Budapest, Csillaghegyi út 19-21., Tel.: +36 1/436-9097

Debrecen: 4030 Debrecen, Rigó utca 4/B., Tel.: +36 52 615-695

K-FLEX AL CLAD elasztomer párazáró szigetelő csőhéjak és lapok UV-védelemmel

K-FLEX AL CLAD elasztomer párazáró szigetelő csőhéjak és lapok UV-védelemmel

Az AL CLAD rendszer egy K-FLEX elasztomer szigetelés, és egy többrétegű, a légköri káros anyagoknak és az UV-sugárzásnak ellenálló burkolat párosítása. Az AL CLAD rendszer robosztus, ütésálló. A burkolaton benyomódást okozó mechanikai hatások megszűnésével visszarugózik, nem marad behorpadva. A K-FLEX AL CLAD alkalmazásával jelentősen csökkenthető a kivitelezési idő, kiváltható a fém burkolat és nem igényel karbantartást.

Az AL-CLAD szigetelés egy széles körben elterjedt K-FLEX rugalmas szigetelő rendszer, egy különleges, rugalmas termék PET + alumínium fólia + UV védelemmel ellátva. Köszönhetően a kiváló fizikai tulajdonságának, a különleges fólia nagyfokú hosszanti és átlós stabilitással rendelkezik, továbbá kiváló rugalmasság, hajlékonyság és jó ellenálló képesség jellemzi.

Hatékony széles hőmérséklet tartományban, és valóban stabil marad -40 °C-tól +150 °C-ig. Az AL CLAD RENDSZER egy széles termék- és kellékskála átfogó ajánlata, mely megfelel az épületgépészek magas igényeinek. A K-FLEX AL CLAD lapok öntapadós változatban is elérhetők.

A rugalmas, műkaucsuk alapú szigetelő csőhéjak és lapok megakadályozzák a páralecsapódást. A zártcellás szigetelőanyagok alkalmazási területe elsősorban klíma- és hűtéstechnika, de megfelelő megoldást nyújt a fűtéstechnikai berendezésekre, rendszerekre is. A lapanyagok sík felületekre, tartályokra, szellőzéstechnikára kiválóan alkalmasak, illetve nagy átmérőjű csövek szigetelése is tökéletesen megoldható velük. A K-Flex gyártó megoldást kínál a ragasztástechnikára is, a szigetelő lapok szerelési segédanyagait, ragasztóanyagait is megtalálja nálunk. A termék hőszigetelési tulajdonságait hosszútávon megőrzi, a piacon kapható zártcellás termékek közül a K-Flex az egyik legjobb ár-érték arányú termék.

A(z) "K-FLEX AL CLAD elasztomer párazáró szigetelő csőhéjak és lapok UV-védelemmel" méretekről, az aktuális árakról és a részletes műszaki paraméterekről érdeklődjön kollégáinknál az elérhetőségeinken, vagy nyissa meg az alul található "Termékleírás" dokumentumot.

A(z) K-FLEX AL CLAD elasztomer párazáró szigetelő csőhéjak és lapok UV-védelemmel szereléséről, alkalmazásáról készült hasznos gyártói videót alább tekintheti meg:

Dokumentumok

Termékleírás

Letöltés