DEPO: 2045 Törökbálint, DEPO Hrsz. 062/108., Tel.: +36 23/430-561

Elköltöztünk!   Óbuda: 1037 Budapest, Csillaghegyi út 19-21., Tel.: +36 1/436-9097

Debrecen: 4030 Debrecen, Rigó utca 4/B., Tel.: +36 52 615-695

K-FLEX ST elasztomer zártcellás párazáró szigetelő csőhéjak és lapok

K-FLEX ST elasztomer zártcellás párazáró szigetelő csőhéjak és lapok

A K-FLEX ST elasztomer szigetelő csőhéj minden igényhez igazodva megoldást kínál olyan civil és ipari felhasználásoknál, mint: hűtési-, légkondicionálási-, tisztaság-egészségügyi-, fűtési rendszerek, továbbá tartályok, szerelvények, vizes blokkok, és olyan alkalmazások, melyek szigetelési anyagot kívánnak, szem előtt tartva a költség-hatékonyságot és a minőséget.

Zártcellás, páralecsapódást is megakadályozó rugalmas, műkaucsuk alapú szigetelés. Elsődleges alkalmazási területe a klíma- és hűtéstechnikai rendszerek, de kiváló fűtéstechnikai alkalmazásokra is. A csőhéj és lap formában gyártott termékek népszerűek a szellőzéstechnika területén, légcsatornák szigetelőanyagaként használják. Öntapadós változatban is rendelhető.

A K-Flex ST elasztomer zártcellás csőhéj szigetelés rugalmassága lehetővé teszi bármely felület leszigetelését. Rögzítése saját rendszerragasztójával történik. Hőszigetelési tulajdonságait hosszútávon is megőrzi. A piac egyik legjobb ár/érték arányú terméke.

A(z) "K-FLEX ST elasztomer zártcellás párazáró szigetelő csőhéjak és lapok" méretekről, az aktuális árakról és a részletes műszaki paraméterekről érdeklődjön kollégáinknál az elérhetőségeinken, vagy nyissa meg az alul található "Termékleírás" dokumentumot.

A(z) K-FLEX ST elasztomer zártcellás párazáró szigetelő csőhéjak és lapok vágásáról, szereléséről készült hasznos gyártói videót alább tekintheti meg:

Dokumentumok

Termékleírás

Letöltés