DEPO: 2045 Törökbálint, DEPO Hrsz. 062/108., Tel.: +36 23/430-561

Elköltöztünk!   Óbuda: 1037 Budapest, Csillaghegyi út 19-21., Tel.: +36 1/436-9097

Debrecen: 4030 Debrecen, Rigó utca 4/B., Tel.: +36 52 615-695

NH/ARMAFLEX elasztomer hőálló, rugalmas szigetelő csőhéjak és lapok

Halogénmentes megoldás – speciális biztonsági előírásokhoz.

NH/ARMAFLEX – a rugalmas elasztomer szigetelőanyag, mely minimalizálja a füst fejlődését tűz esetén. Egyaránt meleg- és hideg rendszerekre is használható szigetelő csőhéj.

Különösen alkalmas olyan rendszerekhez, melyeknél a tűzvédelmi előírásra nagy hangsúlyt fektetnek, például: számítógép terem, laboratóriumok, tiszta terek, kémia- és gyógyszeripar, tömegközlekedés. Tűz esetén nem következik be azonnali levegőszennyezés, mely ártalmas mind az emberi szervezetre, mind az elektronikai berendezésekre.

Az NH/ARMAFLEX szigetelőanyag megakadályozza a kondenzáció kialakulását, miközben a berendezés energiaveszteségét csökkenti.

Előnyök:

  • halogénmentes
  • tűz esetén alacsony mennyiségű füst és savgáz
  • védelem a vízgőz diffúziójával szemben

A(z) "NH/ARMAFLEX elasztomer hőálló, rugalmas szigetelő csőhéjak és lapok" méretekről, az aktuális árakról és a részletes műszaki paraméterekről érdeklődjön kollégáinknál az elérhetőségeinken, vagy nyissa meg az alul található "Termékleírás" dokumentumot.

A(z) NH/ARMAFLEX elasztomer hőálló, rugalmas szigetelő csőhéjak és lapok vágásáról, szereléséről, alkalmazásáról készült hasznos gyártói videót alább tekintheti meg:

Dokumentumok

Termékleírás

Letöltés