DEPO: 2045 Törökbálint, DEPO Hrsz. 062/108., Tel.: +36 23/430-561

Elköltöztünk!   Óbuda: 1037 Budapest, Csillaghegyi út 19-21., Tel.: +36 1/436-9097

Debrecen: 4030 Debrecen, Rigó utca 4/B., Tel.: +36 52 615-695

PAROC kőzetgyapot csőhéj szigetelés alukasírozás nélkül (csupasz)

PAROC kőzetgyapot csőhéj szigetelés alukasírozás nélkül (csupasz)

640°C (!) hőállóság. Paroc Pro Section 100. Sűrűség: 100 kg / m³.

Paroc kőzetgyapot csupasz csőhéj, alukasírozás nélküli – 1,2 m / db.

Ásványgyapot szigetelőcsőhéj kiválasztásánál a cső átmérőjét, és a szigetelés vastagságát szükséges meghatározni.

A Paroc kőzetgyapot csőhéjak tekercselt technológiával (koncentrikus szálelrendezés) készültek. Elsősorban fűtésrendszerekre és technológiai rendszerekre tervezték. Az ásványgyapot szigetelőanyag hővezetési tényezője rendkívül alacsony, és a szálelrendezésnek köszönhetően minden irányban egyformán hőszigetel. Nagyon gyorsan és egyszerűen szerelhető. A gyors és egyszerű szerelhetőség érdekében kötöződróttal való rögzítés ajánlott.

Alkalmazási hőmérséklettartomány: +640°C-ig

Hővezetési tényező: < 0,034 W/mK

Tűzállósági besorolás: A2 – nem éghető

A csőhéjak, lamellek és a dróthálós paplanok rögzítésére is kiválóan alkalmas a kötöződrót, mellyel gyorsan lehet haladni. Ezenkívül javasolt a gyapot szigeteléseket mechanikai- és UV-védelemmel is ellátni kültérben (bádogozás, UV ellenálló keményhéjalás → általunk forgalmazott Ekatec rendszer), miután a madarak előszeretettel csipegetik (vagy a macskák szaladgálnak rajta és ki is kaparják, ha olyan helyen van), illetve az időjárási viszontagságoknak is ki van téve (pl.: eső), ami tönkreteheti a szigetelésünket.

A(z) "PAROC kőzetgyapot csőhéj szigetelés alukasírozás nélkül (csupasz)" méretek, a részletes műszaki paraméterek, és az aktuális árak felől érdeklődjön kollégáinknál az elérhetőségeinken.

Az alábbi videóban megtekinthető egy speciális csupasz csőhéj szerelési bemutatója. A termék abban hasonlít az általunk forgalmazott anyaghoz, hogy szintén csupasz csőhéj, így a videó csupán a szerelés egyszerűségét hivatott bemutatni. Amint látható, a csupasz kőzetgyapot csőhéjak rögzítéséhez elegendő a kötöződrót: