DEPO: 2045 Törökbálint, DEPO Hrsz. 062/108., Tel.: +36 23/430-561

Óbuda: 1037 Budapest, Csillaghegyi út 19-21., Tel.: +36 1/436-9097

Debrecen: 4030 Debrecen, Rigó utca 4/B., Tel.: +36 52 615-695

PAROC kőzetgyapot csőhéj szigetelés alukasírozott kivitelben öntapadó zárócsíkkal (kőzetgyapot, bazaltgyapot)

Paroc kőzetgyapot csőhéj szigetelés alukasírozott kivitelben, öntapadó zárócsíkkal. Kőzetgyapot csőhéj szigetelés tekercselt technológiával, fűtés és technológiai rendszerekre, alumínium fólia kasírozással. A terméket sokan ásványgyapot / bazaltgyapot szigetelő csőhéjként ismerik.

Kőzetgyapot csőhéjak tekercselt technológiával (koncentrikus szálelrendezés) és üvegszálerősítésű alumínium fóliával kasírozva. Hővezetési tényezőjük rendkívűl alacsony, és a szálelrendezésnek köszönhetően minden irányban egyformán hőszigetelnek. A gyors és egyszerű szerelhetőség érdekében a hasíték mentén öntapadó zárócsíkkal rendelkeznek.

Alkalmazási hőmérséklettartomány: +250°C-ig

Hővezetési tényező: 10°C-on < 0,034 W/mK

Tűzállósági besorolás: A2 – nem éghető

Szerelési tanácsok a kőzetgyapot csőhéjhoz: a szigetelőanyag hosszában egy oldalon el van vágva, így a szerelése kényelmes. Ezen a hosszanti részen az alumínium kasírozás átlapolható egy öntapadós réteg segítségével. Egyenes szakaszon két csőhéjvég találkozásánál szükséges alumínium öntapadós szalaggal leragasztani a csőhéjakat, mely beltéren lehet Polipropilén alugőzölt ragasztószalag, kültéren viszont szükséges, hogy Tiszta alumínium ragasztószalag legyen, hiszen csak ez UV ellenálló. A csőhéjak, lamellek és a dróthálós paplanok rögzítésére is kiválóan alkalmas a kötöződrót, mellyel gyorsan lehet haladni. Nem minden esetben olyan szép és esztétikus, mint az aluszalagos rögzítés, de stabil és erős. Ezenkívül javasolt a gyapot szigeteléseket mechanikai védelemmel is ellátni kültéren (bádogozás, UV ellenálló keményhéjalás), miután a madarak előszeretettel csipegetik (vagy a macskák szaladgálnak rajta és ki is kaparják, ha olyan helyen van), illetve pl. egy jégeső is kárt okozhat az alufóliában.

A kőzetgyapot szigetelésekhez (csőhéj és lap) szükséges szerelési tartozékok is elérhetők cégünknél. Kötöződrót, ragasztószalagok, stb.

A(z) "PAROC kőzetgyapot csőhéj szigetelés alukasírozott kivitelben öntapadó zárócsíkkal (kőzetgyapot, bazaltgyapot)" méretekről, az aktuális árakról és a részletes műszaki paraméterekről érdeklődjön kollégáinknál az elérhetőségeinken, vagy nyissa meg az alul található "Termékleírás" dokumentumot.

A(z) PAROC kőzetgyapot csőhéj szigetelés alukasírozott kivitelben öntapadó zárócsíkkal (kőzetgyapot, bazaltgyapot) vágásáról, szereléséről, alkalmazásáról készült gyártói videót alább tekintheti meg:

Dokumentumok

Termékleírás

Letöltés