DEPO: 2045 Törökbálint, DEPO Hrsz. 062/108., Tel.: +36 23/430-561

Óbuda: 1037 Budapest, Csillaghegyi út 19-21., Tel.: +36 1/436-9097

Debrecen: 4030 Debrecen, Rigó utca 4/B., Tel.: +36 52 615-695

ROCKWOOL alukasírozott kőzetgyapot lamell

ROCKWOOL LAROCK LAMELL alufólia kasírozású kőzetgyapot lamell szellőző- és klímacsatornák, épületgépészeti vezetékek hőszigeteléséhez. (A terméket sokan ásványgyapot/bazaltgyapot lamellnek is nevezik.)

Felhasználás:

A lamellek a horganyzott légcsatornák felületére öntapadós, vagy hegesztett tüskékkel, illetve ragasztó spray-vel egyaránt rögzíthetők, amennyiben azt a tűzvédelmi követelmények megengedik. A Larock 32 ALS szellőző- és klímacsatornák, forróvíz tartályok, épületgépészeti berendezések és vezetékek ideális hőszigetelő anyaga. A felületére merőleges szálelrendezésnek köszönhetően viszonylag alacsony testsűrűség mellett is igen jó nyomószilárdságú, és kiválóan hajlítható, akár a szellőzőcsatorna sarokéleire is. Az alufólia felőli oldal maximális üzemi hőmérséklete 100°C. A lamell illesztési vonalait öntapadó alufólia csíkkal leragasztva az alufólia borítás kiváló párafékező tulajdonságú réteget képez a lamell külső felületén.

A kőzetgyapot szigetelésekhez szükséges szerelési tartozékok is elérhetők cégünknél. Kötöződrót, ragasztószalagok, stb.

A(z) "ROCKWOOL alukasírozott kőzetgyapot lamell" méretekről, az aktuális árakról és a részletes műszaki paraméterekről érdeklődjön kollégáinknál az elérhetőségeinken, vagy nyissa meg az alul található "Termékleírás" dokumentumot.

Dokumentumok

Termékleírás

Letöltés