DEPO: 2045 Törökbálint, DEPO Hrsz. 062/108., Tel.: +36 23/430-561

Elköltöztünk!   Óbuda: 1037 Budapest, Csillaghegyi út 19-21., Tel.: +36 1/436-9097

Debrecen: 4030 Debrecen, Rigó utca 4/B., Tel.: +36 52 615-695

ROCKWOOL CONLIT tűzgátló hőszigetelő, hangelnyelő tábla, alufólia kasírozással

ROCKWOOL CONLIT tűzgátló hőszigetelő, hangelnyelő tábla, alufólia kasírozással – Tűzvédelmi kőzetgyapot tábla – Conlit tűzvédelmi rendszerek.

Magnézium-hidroxiddal dúsított, műgyanta kötésű, tűzálló kőzetgyapot lemez, légcsatornák tűzvédelmére alkalmas. A Conlit Ductrock lemez egyoldali hálóval megerősített alufólia kasírozású. Acéllemezből készült légcsatornák tűzvédelmi szigetelésére, valamint a tűz terjedésének meggátlására használható.

Termékleírás

A ROCKWOOL kőzetgyapot tulajdonságai:
Kiváló hőszigetelő. Nem éghető, hő hatására füstöt nem fejleszt, nincs égve-csepegés, a tűzterjedést megakadályozza. Nemcsak jól hőszigetel, hanem hangelnyelő képessége is kiemelkedő. Teljes keresztmetszetében víztaszító, felületéről a vízcseppek leperegnek. Nem zsugorodik, hőtágulása nincs. Az egészségre nem káros: magas biológiai oldódó képességű, úgynevezett EUCEB minőségű kőzetgyapot alapanyagból készül.

A ROCKWOOL termékek kivaló hőszigetelő tulajdonságuk mellett további négy, a fenti filozófiához illeszkedő termékjellemzővel is rendelkeznek:

  • tűzvédelem (a kőzetgyapot 1000°C-ig tűzálló)
  • akusztikai komfort (kiváló hangszigetelés)
  • tartósság (méret- és alaktartó)
  • fenntarthatóság (a fenntartható fejlődést szolgaló anyagok alkalmazása)

A(z) "ROCKWOOL CONLIT tűzgátló hőszigetelő, hangelnyelő tábla, alufólia kasírozással" méretekről, az aktuális árakról és a részletes műszaki paraméterekről érdeklődjön kollégáinknál az elérhetőségeinken, vagy nyissa meg az alul található "Termékleírás" dokumentumot.

Dokumentumok

Termékleírás

Letöltés