DEPO: 2045 Törökbálint, DEPO Hrsz. 062/108., Tel.: +36 23/430-561

Elköltöztünk!   Óbuda: 1037 Budapest, Csillaghegyi út 19-21., Tel.: +36 1/436-9097

Debrecen: 4030 Debrecen, Rigó utca 4/B., Tel.: +36 52 615-695

ROCKWOOL dróthálós kőzetgyapot hőszigetelő paplan

ROCKWOOL ProRox WM 950 dróthálós kőzetgyapot hőszigetelő paplan / lamell alukasírozott kivitelben is.

A ROCKWOOL ProRox WM 950 lamell kevés kötőanyaggal ellátott kőzetgyapot szigetelő paplan, ami horganyzott dróttal van horganyzott dróthálóra tűzve. Rozsdamentes acélháló, rozsdamentes acél kötöződrót és/vagy szálerősítésű alumíniumfólia. Burkolat kérésre elérhető. A drótozott paplanok WR-Tech™ néven ismert, innovatív, víztaszító kötőanyaggal készülnek, hogy csökkenjen a szigetelés alatti korrózió (CUI) veszélye. A WR-Tech biztosítja, hogy kőzetgyapotunk megőrizze kiváló víztaszító képességét megemelt üzemi hőmérsékleteken is a CUI tartományon belül, egyúttal megtartja a kőzetgyapot kiváló hőteljesítményét használat közben.

Alkalmazás:
A dróthálós paplan a környezetnek kitett ipari berendezések, például petrolkémiai üzemekben és finomítókban használt kültéri ipari csővezetékek és berendezések hő- és hangszigetelésére alkalmas.

A kőzetgyapot szigetelésekhez szükséges szerelési tartozékok is elérhetők cégünknél. Kötöződrót, ragasztószalagok, stb.

A(z) "ROCKWOOL dróthálós kőzetgyapot hőszigetelő paplan" méretekről, az aktuális árakról és a részletes műszaki paraméterekről érdeklődjön kollégáinknál az elérhetőségeinken, vagy nyissa meg az alul található "Termékleírás" dokumentumot.

Dokumentumok

Termékleírás

Letöltés